Поражението на отломки: Как да се разпореждате със строителни отпадъци

Ремоделиране ли? Сега можете да намалите обновяването и линията на „отпадъци“ в няколко лесни стъпки.

От многото неща, които следва да се вземат предвид при ремоделиране на вашия дом, намерете най-екологично чисти начини за управление и деконструкцията отпадъците. Така ще откриете начини за намаляване на въздействието върху околната среда на проекта ви. Както съзерцавате вече, това ще подобри енергийната ефективност и ще допринесе за опазване на околната среда.

Какво ще правите със строителни отпадъци, крепежните елементи и уреди наречени с общото наименование – боклука?

Строителство, разрушаване и реконструкция обикновено създават огромни количества отпадъци. Според най-новото проучване агенция за опазване на околната среда, на отпадъците, годишно се изхвърлят над 31 милиона тона. Основните неща от домакинството, които се ремонтират това са кухните. Само те генерират над 5 тона. Когато обаче прекрояваме цялата къща може да натрупа огромен обем от над 13 тона отпадъци. Това е една купчина боклук начело на депото, където вече всеки трябва да се замисли и да подходи с грижата за околната среда.

А наистина зелен прекроявам изисква внимателно планиране и управление на „остатъците“. Контрол на отпадъците изисква повече време и усилия, отколкото пари. За да се опрости, за вас, сме посочили четири стъпки за следващия си проект Подобрение на дома, които увеличават потенциала за повторно използване и рециклиране, като същевременно минимизират боклука. Ето защо е важно, осен ремонта да планирате извозване на строителни отпадъци.

Планиране маршрут за намаляване на отпадъците

СЪВЕТ: Консултирайте се компания, която е специализирана в извозване на строителни отпадъци или деконструкции.

Тези експерти могат да предложат повече съвети за инструменти или методи.